RE: RE: Aqoua Aerobic mp3 karolína u. (90.177.27.***) 04.12.2008 20:14
ahojky všichni.hledám nějakou písničku která se hodí na sportovní aerobic.pls zkuste někdo něco sehnat do 15.12.2008 díky mooc
(jo a to na ty fotce jsem ja)
|
|
ahojky všichni.hledám nějakou písničku která se hodí na sportovní aerobic.pls zkuste někdo něco sehnat do 15.12.2008 díky mooc
(jo a to na ty fotce jsem ja)
fireball ft.bob sinclar what i want-1.pesnicka rock this party bob sinclar-2.pesnicka
Ahojky, hledám písničku, na kterou se cvičil aqua aerobic s animátorem Blackym. Bylo to v hotelu Prima Life Karawan Sousse, letos (200
! Děkuju moc předem.
hentu som mala na mysli aj ja..hrali ju v lete a ja som ju odvtedy nemohla zohnat pretoze som nemala predstavu od koho je..az ked ju pred vanocami zacali hravat u nas na diske tak som ju konecne stiahla..
Díky, už jsem na ní přišla... je to tahle http://www.youtube.com/watch?v=wWRPwgraX94&NR=1
Vis ale tam sa hra na aerobic toho hrozne vela..
mam dve ak by si xcela..
jéééé mimi je v karavanu,tak to je super
z GP šly zvěsti,že zemřel :-x
v karavan hotel predavali animatory
svoje cd
nema ho niekto nahodou????????????
Takže je to on! Před 2 lety byl v Prima Life Garedn Parku, ale říkal si Mimi!!!
duffko:Ten lilipud je teď v hotelu Karavan??? A neříká si náhodou Mimi???
317790943 nákupních možností je velká řada, protože se hotel nacháží na jedné z nejfrekventovanějších ulic města. Uvidíš sám.
tak mi dej na sebe nejaky kontakt...napis mi tady svy icq...nebo mejla...a mužem si o tom pisat jinde
no co me tak jeste zajima...nakupniii možnosti...co tam lze tak koupit????i nejaky hadry...či vodarny a tak???a kolik ti slečno vubec je at vim
kuju pap
To je těžko, já se po holkách nedívám. Jestli myslíš arabky těma "kundama" tak těch je tam velice hodně, ale myslím, že se ti jich moc sbalit nepodaří. Jestli myslíš češky, tak nevím moc jsem jich tam neviděla, spíše poleny, těch je tam spoutu. Diskotéka je přímo v hotelu nad pizzerkou, tam byl myslím ale placený vstup. Pak je tam v takových sklapech Night club nebo co to bylo.
Tam jsem se byla podívat, prootže mě tam vždycky odtáhl šéf Security. Toho poznáš vždy, je tam většínou jenom večer a je tam z nich všech největší, nejnamakanější. Hlídal mě na každém kroku. Arab no. Co by jsi ještě chtěl vědět? Pořiď hlavně hodně fotek a pak mi prosim nějakou pošli. Díky.
nejsem ta ale on,myslim tim....krasný holky jestli tam jsou...hm???? a ty noční kluby tam funguji jak???dik za odpoved...
Kdyby jsi mi to zjistila bylo by to skvělé. Jestli těma "kundama" myslíš arabi, tak ti jsou stejní jako všude. Jednoduše fenomenální. Hned mi je můžeš pozdravit, nebudu vyjmenovávat koho, protože to by bylo velmi na dlouho, řeknu proto celý hotel, myslím tím mužský personál. Nevím co ti mám říct, poznáš sama. Můžu ti jenom říct, že si to tam určitě užiješ, pokud budeš ovšem chtít.
no jelikož do prima life karawanu jedu až od 25.9.2007 tak nevim jak ti pomoct...ale zjistit ti to mužu
a jinak mi mužes napsat jaky to tam je,a jak to tam je s kundama...a nočním životem.?..diky čau k.
Zkus se kouknout na youtube.com a pod názvem hotelu by jsi tam měla něco najít...
Ahojte všichni. Hledám písničku na kterou se v hotelu Prima Life Karawan cvičil v srpnu 2007 Aqua aerobic. Pokud někdo víte alespoň název písničky, dejte mi posím vědět. Pokud mi danou písničku někdo zašle bude ještě radši. Snad se někdo najde. Předem děkuji.